VÄLKOMMEN TILL SVENSKA BLÅ STJÄRNANS UNGDOMSFÖRBUND

Gillar du djur? Det gör vi också! Hos Svenska Blå Stjärnans Ungdomsförbund (SBS-U) får du lära dig olika djurs behov, hur du sköter dem och vilken nytta och glädje du har av dem. Vem drömmer inte om ett eget djur? För en del går drömmen i uppfyllelse, men inte för alla. I SBS-U är du välkommen oavsett om du har eget djur eller inte.

 

Vi har läger och kurser över hela landet. Vi träffas och gör roliga saker tillsammans, t.ex. kaninhoppning, djurskola, häst- och hundskötsel, agility och studiebesök. Vår verksamhet riktar sig främst till dig som är upp till 26 år, men alla är välkomna att bidra och vara med på våra aktiviteter.
 
För dig som är lite yngre har vi flera populära sommarläger och lokala aktiviteter. När du blir lite äldre så får du chans att gå ungdomsledarutbildning och hjälpa till på läger och kurser som hjälpledare, för att sedan själv vara ledare.
 
Vill du hjälpa till att ge barn och ungdomar en rolig fritid tillsammans med djur? Vi behöver hjälp i lokalavdelningarna med ungdomsledare, styrelseledamöter och funktionärer. Det gäller allt från att baka bullar, bygga kaninhinder, köra till studiebesök till att arrangera och hålla i kurser och aktiviteter. Inget bidrag är för litet!

Tillsammans kan vi skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar, samt ta del av en otrolig gemenskap och roliga aktiviteter.

Välkommen att bli en i vårat gäng! 
 
 
Häng med oss på läger
Du missar väll inte alla våra roliga sommarläger? Vi anordnar läger både centralt och lokalt, klicka in på din närmaste ungdomsavdelning för att se vilka lokala läger som finns där du bor.
 
Bli medlem
Du är aldrig för gammal eller för ung för att vara en del av vårat glad gäng och vara med på spännande aktiviteter som vi anordnar. Om du inte redan är medlem så bli det direkt!
 
Ungdomsledare
Är du intresserad av att arrangera aktiviteter och utbildningar för barn och ungdomar - varför då inte bli en av alla våra duktiga ungdomsledare?
 
Ungdomsavdelningar
Idag har vi 13 stycken aktiva ungdomsavdelningar på olika platser i landet. Klicka på "SBS I LANDET" för att hitta den avdelning som finns närmast dig. 
 
Kontakt
Stäng

Välj förbund eller ungdomsavdelning

Stäng

HÄR FINNS VI

 
Välj förbund här ... Välj förbund med ett klick på kartan
... eller här
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60
Länk till Norrbottens förbundLänk till Västerbottens förbundLänk till Jämtlands förbundLänk till Västernorrlands förbundLänk till Gävleborgs förbundLänk till Dalarnas förbundLänk till Värmlands förbundLänk till Örebros förbundLänk till Västmanlands förbundLänk till Uppsalas förbundLänk till Stockholms förbundLänk till Södermanlands förbundLänk till Östergötlands förbundLänk till Hallands förbundLänk till Jönköpings förbundLänk till Kalmars förbundLänk till Gotlands förbundLänk till Kronobergs förbundLänk till Blekinges förbundLänk till Skånes förbundLänk till Göteborg & BohuslänLänk till Norra ÄlvsborgLänk till SkaraborgLänk till Södra Älvsborg

Stäng

UNGDOMSAVDELNINGAR

Länk till Gävleborgs ungdomsavdelningLänk till Göteborgs-Bohusläns ungdomsavdelningLänk till Norra Älvsborgs ungdomsavdelningarLänk till Skånes ungdomsavdelningLänk till Stockholms ungdomsavdelningLänk till Östergötlands ungdomsavdelning
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60