Norra Älvsborgs förbund

 
 
 
startbild

 

Information

Finns inte några nyheter

 

 

Vi finns på Facebook!

För mer löpande uppdatering av våra aktiviteter, bilder och resultat från tävlingar- kika in på vår sida! Klicka här för att komma till den.
 

Medlemstidning

Vårt medlemsblad Stjärnfallet kommer ut fyra gånger per år. Här kan du läsa om de aktiviteter vi ordnar.
 
Stjärnfallet oktober 2014

 

Välkommen till Svenska Blå Stjärnan i Norra Älvsborg och Älvsborgs ungdomsdistrikt

Hos oss finner du verksamhet för djurintresserade i alla åldrar.


För de yngre finns kaninhoppning, djurträffar, hästträffar, hästläger, resor m.m. Vi har ungdomsverksamhet i Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet, Sollebrunn och Uddevalla. För kaninhopparna ordnas gemensamma träffar med hoppning.

Dessutom har vi en hundsektion med agility och andra hundaktiviteter samt en hästsektion där du kan träna din egen häst och lära dig mer om hästar. Hund- och hästsektionerna har verksamhet för alla åldrar. Hästsektionen heter Älvsborgsstjärnornas Rid och Körsällskap och är anslutna till Ridsportsförbundet. Du betalar en extra medlemsavgift på 80 kr för att delta i deras verksamhet.

Hos oss kan du även delta i föreläsningar och studiebesök.

 
Aktiviteter på gång
 


Läs om Svenska Blå Stjärnans dag

HÄR
Stäng

Välj förbund eller ungdomsavdelning

Stäng

HÄR FINNS VI

 
Välj förbund här ... Välj förbund med ett klick på kartan
... eller här
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60
Länk till Norrbottens förbundLänk till Västerbottens förbundLänk till Jämtlands förbundLänk till Västernorrlands förbundLänk till Gävleborgs förbundLänk till Dalarnas förbundLänk till Värmlands förbundLänk till Örebros förbundLänk till Västmanlands förbundLänk till Uppsalas förbundLänk till Stockholms förbundLänk till Södermanlands förbundLänk till Östergötlands förbundLänk till Hallands förbundLänk till Jönköpings förbundLänk till Kalmars förbundLänk till Gotlands förbundLänk till Kronobergs förbundLänk till Blekinges förbundLänk till Skånes förbundLänk till Göteborg & BohuslänLänk till Norra ÄlvsborgLänk till SkaraborgLänk till Södra Älvsborg

Stäng

UNGDOMSAVDELNINGAR

Länk till Gävleborgs ungdomsavdelningLänk till Göteborgs-Bohusläns ungdomsavdelningLänk till Norra Älvsborgs ungdomsavdelningarLänk till Skånes ungdomsavdelningLänk till Stockholms ungdomsavdelningLänk till Östergötlands ungdomsavdelning
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60