Gävleborgs ungdomsavdelning

Ponnyridningar, studentkörningar...

... vi kan fixa det mesta!

Vill du liva upp barnkalaset med ponnyridning eller åktur med häst och vagn? Vill du ge studenten en annorlunda färd hem?

Kanske har du träffat oss på Berggrenska Gården på julskyltningen eller sett oss ute i vimlet på studenten?

Våra tre shetlandsponnyer är lugna och trafikvana. Erfarna ledare, som känner hästarna väl, är alltid med ifall att något skulle inträffa.

I vår sadelkammare finns både vanliga sadlar, en fin westernsadel samt gjordar för den som inte vill ha sadel. Vi har också selar och vagnar för de flesta tillfällen, dock endast bruksvagnar som rockarder och fyrhjulsvagnar.

Denna verksamhet är något vi gör för att få in lite extra pengar till föreningen och våra medlemmar. Det kostar ju dock en del att ha tre hästar... De flesta av våra kurser och aktiviteter får deltagarna betala, men det finns också sådant som är gratis, som t ex Grötafton, Julfest och våra häst- och hundpromenader.

Prisexempel utan transport med transport
Ponnyridning 2 hästar en timme 500 kr 750 kr
Ponnyridning 3 hästar en timme 700 kr 950 kr
Körning 1 häst en timme 400 kr 650 kr

Hör av dig till om du vill veta mer! hon__@hotmail.com
eller ring, 070-4484312.

Stäng

Välj förbund eller ungdomsavdelning

Stäng

HÄR FINNS VI

 
Välj förbund här ... Välj förbund med ett klick på kartan
... eller här
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60
Länk till Norrbottens förbundLänk till Västerbottens förbundLänk till Jämtlands förbundLänk till Västernorrlands förbundLänk till Gävleborgs förbundLänk till Dalarnas förbundLänk till Värmlands förbundLänk till Örebros förbundLänk till Västmanlands förbundLänk till Uppsalas förbundLänk till Stockholms förbundLänk till Södermanlands förbundLänk till Östergötlands förbundLänk till Hallands förbundLänk till Jönköpings förbundLänk till Kalmars förbundLänk till Gotlands förbundLänk till Kronobergs förbundLänk till Blekinges förbundLänk till Skånes förbundLänk till Göteborg & BohuslänLänk till Norra ÄlvsborgLänk till SkaraborgLänk till Södra Älvsborg

Stäng

UNGDOMSAVDELNINGAR

Länk till Gävleborgs ungdomsavdelningLänk till Göteborgs-Bohusläns ungdomsavdelningLänk till Norra Älvsborgs ungdomsavdelningarLänk till Skånes ungdomsavdelningLänk till Stockholms ungdomsavdelningLänk till Östergötlands ungdomsavdelning
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60