Gävleborgs ungdomsavdelning

VÅRA HÄSTAR
 
Pysen
Född: 1983
Färg & tecken: Brunskäck
Ägare: SBS, Gävle Ungdomsavdelning
Övrigt: Pysen är vår äldsta ponny, och det är också honom som vi har haft längst. Pysen har haft den allvarliga sjukdomen fång under försommaren, så just nu ägnar han sin tid åt rehabilitering. Pysen är i friskt tillstånd en riktig pärla, som har lärt många barn konsten att rida under åren. När Pysen har en nybörjare på ryggen är han snäll och försynt, men när en lite mer rutinerad ryttare ska galoppera med honom i skogen blir han som hingst på nytt. Under de senaste månaderna har Pysen fått återhämta sig från sjukdomen, och vila helt från sadel & träns. Pysen borde snart vara helt återställd igen, och tillbaka på ridbanan som vår sanne trotjänare.

Tequila
Född:
1995
Färg & tecken: Mörk brunskäck
Ägare: SBS, Gävle Ungdomsavdelning
Övrigt: Tequila kom till oss i mitten av juni, och det skulle visa sig att hon var en väldigt pigg men bestämd fröken som behöver en något mer erfaren ryttare för tillfället. Hon älskar när man pysslar om henne och borstar och gullar, men på ridbanan blir hon en riktig vilding, och om hon inte får göra som hon vill så tröttnar hon väldigt snabbt. Tequila lär sig nya saker i ett rasande tempo, och om några månader borde hon vara mogen att ta emot nybörjare på ryggen. Hon är väldigt duktig på att hoppa, så vi har planer på att tävla henne i hoppning någon gång i framtiden. Tequila är inte över huvud taget släkt med våran foderponny Pippi, men de är lika som bär. Enda skillnaden är att Tequila är nästan helvit på ena sidan, vilket Pippi inte är.

Pippi
Född:
2000
Färg & tecken: Mörk brunskäck
Ägare: Jenny
Övrigt: Pippi är en av våra foderponnyer, och hon kom till oss i samma veva som Tequila. Pippi är en väldigt lugn och snäll ponny för sin ålder, och hon är en riktig pärla. Det finns inte mycket som bekymrar henne, och när det kommer till att borsta och rida så gör hon sitt bästa för att vara alla till lags. Pippi är liksom Tequila riktigt duktig på att hoppa, så vi får se om det blir tävling även för henne. Som sagt är hon och Tequila väldigt lika till utseendet och det är ibland väldigt svårt att skilja dem åt. Pippi är vår lilla hundvalp, och hon har definitivt kommit till Blå Stjärnan för att stanna!
Pysen
 
 
 
 
 
 
 
 
Tequila
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pippi
 
 
 
 
 
Stäng

Välj förbund eller ungdomsavdelning

Stäng

HÄR FINNS VI

 
Välj förbund här ... Välj förbund med ett klick på kartan
... eller här
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60
Länk till Norrbottens förbundLänk till Västerbottens förbundLänk till Jämtlands förbundLänk till Västernorrlands förbundLänk till Gävleborgs förbundLänk till Dalarnas förbundLänk till Värmlands förbundLänk till Örebros förbundLänk till Västmanlands förbundLänk till Uppsalas förbundLänk till Stockholms förbundLänk till Södermanlands förbundLänk till Östergötlands förbundLänk till Hallands förbundLänk till Jönköpings förbundLänk till Kalmars förbundLänk till Gotlands förbundLänk till Kronobergs förbundLänk till Blekinges förbundLänk till Skånes förbundLänk till Göteborg & BohuslänLänk till Norra ÄlvsborgLänk till SkaraborgLänk till Södra Älvsborg

Stäng

UNGDOMSAVDELNINGAR

Länk till Gävleborgs ungdomsavdelningLänk till Göteborgs-Bohusläns ungdomsavdelningLänk till Norra Älvsborgs ungdomsavdelningarLänk till Skånes ungdomsavdelningLänk till Stockholms ungdomsavdelningLänk till Östergötlands ungdomsavdelning
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60