FÖRSTA HJÄLPEN FÖRELÄSNING

Vad gör du i den akuta situationen?

Även hundar och hästar råkar ut för olyckor och akuta sjukdomar. Om du vet hur du ska agera är det större chans att allt går bra. På Svenska Blå Stjärnans föreläsning Första hjälpen hund respektive Första hjälpen häst lär du dig vad du kan göra och hur du ska agera i den akuta situationen.

För vem?

Föreläsningen vänder sig till enskilda hund/hästägare, hundklubbar, hunddagis, ridskolor, stall och alla andra som vill veta mer om vad man som hund/hästintresserad kan göra om man hamnar i en akut situation med sitt djur. Föreläsningen omfattar 3-4 timmar och består av både teori och praktik.

Vad kostar det och hur många kan komma och lyssna?
Föreläsningen är ca 4 tim och kostar:
  • 200 kr/person för icke medlemmar i Svenska Blå Stjärnan (läs om medlemskap i SBS här
  • 150 kr/person för medlemmar i Svenska Blå Stjärnan

Gruppen kan bestå av max 16 deltagare. Minsta debitering 1500 kr. Både upplägg och pris kan variera, ta kontakt med ditt förbund!

Hur bokar jag?

Vi har utbildade instruktörer runt om i landet, men vi kan inte garantera att det finns tillgängliga instruktörer i din närhet. Är du intresserad av en föreläsning, kontakta då Svenska Blå Stjärnans utbildningsansvarige i ditt förbund. Se lista över kontaktpersoner Kontaktperson_i_ditt_forbund.pdf här.

Stäng

Välj förbund eller ungdomsavdelning

Stäng

HÄR FINNS VI

 
Välj förbund här ... Välj förbund med ett klick på kartan
... eller här
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60
Länk till Norrbottens förbundLänk till Västerbottens förbundLänk till Jämtlands förbundLänk till Västernorrlands förbundLänk till Gävleborgs förbundLänk till Dalarnas förbundLänk till Värmlands förbundLänk till Örebros förbundLänk till Västmanlands förbundLänk till Uppsalas förbundLänk till Stockholms förbundLänk till Södermanlands förbundLänk till Östergötlands förbundLänk till Hallands förbundLänk till Jönköpings förbundLänk till Kalmars förbundLänk till Gotlands förbundLänk till Kronobergs förbundLänk till Blekinges förbundLänk till Skånes förbundLänk till Göteborg & BohuslänLänk till Norra ÄlvsborgLänk till SkaraborgLänk till Södra Älvsborg

Stäng

UNGDOMSAVDELNINGAR

Länk till Gävleborgs ungdomsavdelningLänk till Göteborgs-Bohusläns ungdomsavdelningLänk till Norra Älvsborgs ungdomsavdelningarLänk till Skånes ungdomsavdelningLänk till Stockholms ungdomsavdelningLänk till Östergötlands ungdomsavdelning
 
SVENSKA BLÅ STJÄRNAN
Post: Box 2034, 169 02 Solna | Besök: Smidesvägen 10-12, Solna | Telefon: 08-629 63 60